26 Ağustos-07 Eylül 2020 tarihleri arasında Antrenör Eğitim Programı kapsamında düzenlenen Temel Eğitim ve sınav başvurusunda bulunan kursiyerlerin başvuruları incelenmiş ve başvurusunda kabul edilen kursiyer adayların onaylama süreci tamamlanmıştır. Onay durumunuzu öğrenmek için e-Devlet/Spor Bilgi Sistemi/Temel Eğitim Başvurularım ekranında görebilirsiniz.

1.Kademe temel eğitim ve sınavına başvuran Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Spor Bilimleri mezunlarının başvuruları Antrenör Eğitim Yönetmeliğinde yer alan  muafiyet hakları nedeniyle kabul edilmemiştir. Başvuru ve ödeme işlemlerini gerçekleştirdikten sonra başvurusunu iptal eden kursiyerlerin ve yukarıda mezuniyet durumlarından dolayı 1.kademe Temel Eğitim başvurusu kabul edilmeyen Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ve Spor Bilimleri mezunlarının ücret iade işlemleri için örnek dilekçe ekte yer almaktadır.

e-Devlet/Spor Bilgi Sistemi/Temel Eğitim Başvurularım ekranından başvurunuzun durumunu kontrol edip iade işlemlerinizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Onay durumunda ‘Onay Var’ yazan kursiyerlerin kesinlikle ücret iadesi yapılmayacaktır.

Ücret iade dilekçesi(ıslak imzalı) ve dekont(aslı) Gençlik ve Spor Bakanlığı/Spor Eğitimi ve Araştırmaları Daire Başkanlığına gönderilecektir. Fax, e-posta,ıslak imzalı olmayan dilekçeler ve dekontun eksik gönderilmesi halinde iade işlemi yapılmayacaktır.

 

ÜCRET İADE FORMU.docx