24 Nisan 2022 Pazar günü yapılacak olan 2022/1 Antrenör Temel Eğitimi e-Sertifika programları sınav giriş belgeniz yayınlanmıştır.

Sisteme kayıtlı e-posta adresiniz ve şifreniz ile https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr adresinden yayınlanan 2022/1 sınav giriş belgenizi görüntüleyerek çıktı alınız. Sınav esnasında bu belgenin yanınızda olması gerekmektedir.

Sınavda her modül için 20 soru soru sorulacak olup her modül için 30 dakika süre verilecektir. İşaretleme yapmanız gerekeceği için yanınızda koyu yazan siyah kurşun kalem ve iz bırakmayan silgi bulundurmanız gerekmektedir. Sınav giriş belgenizde yer alan “önemli uyarılar” bölümünü dikkatle okuyunuz. Sınava gireceğiniz yeri sınav gününden önce gidip görmeniz, zaman kaybetmemeniz açısından yararlı olacaktır.

Sınava gireceğiniz binada T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan bir yetkili bulunacaktır. Uygulamalı eğitim ve sonrasındaki sertifikalandırma işlemleri hakkında sorularınız varsa bakanlık görevlisiyle görüşebilirsiniz.

Covid-19 pozitif / temaslıysanız sınava girebilirsiniz. Covid-19 pozitif / temaslı öğrenciler sınav binalarında bina sınav sorumlularının göstereceği yedek salonlarda sınav alınacaklardır. Bu durumdaki öğrencilere ilerleyen dönemlerde yeni bir sınav hakkı tanınmayacaktır.

Sınava katılacak adaylara başarılar dileriz.